Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Nettan - 12 augusti 2007 07:43

Fredagen spenderade vi hemma på terrassen, god mat och allmänt lugnt. På lördagen mötte vi upp Martin, Annelie, Per och hans kompis Ryan från Kanada. Vi begav oss mot, för mig och Tolga en ny strand. Tyckte verkligen inte att den var bättre än Solar Beach. Det positiva var att man kunde ta med sig eget fika, kan alltid vara bra om man vill ha picnic någon gång. Vi försökte oss på lite beachvolley vilket för det första fick mig att inse att jag saknar talang för denna sport och för det andra att skrubbsår gör jäkligt ont. Vid sextiden var det hög tid att bege sig hemåt då jag, Tolga och Martin hade bord på 5:e våningen.


 Väl där smaskades god mat, vin och en av deras utsökta Mojitos. Vi bestämde att det detta år är dax att besöka oktoberfest så nu måste jag ligga i träning. Tydligen måste man redan på morgonkvisten åka till öltälten, där häckas det sen tills att det ölen börjar serveras runt lunchtid. Sen är det öl för hela slanten, ska bli mycket intressant. Martin sa att man bör börja träna upp sin blåsa så nu ska jag öva på att dricka mycket och hålla mig jättelänge. Inte medicinskt rekommenderat jag vet, men vad gör man inte för den goda saken.
Söndagen spenderade vi hos Viveka, originell dam det där. Vi skulle säga hejdå till Marianne och Klas som drar vidare mot Kairo. May the force be with you!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards