Alla inlägg under december 2007

Av Nettan - 13 december 2007 12:37

Genom att kolla referenser till min blogg upptäckte jag att en läsare hittat hit genom att söka på partnerbyte. Undra om en viss besvikelse infann sig när det inte handlade om någon riktig action. Eller så dimper det kanske ner något skamligt förslag framöver, scary.

Av Nettan - 13 december 2007 10:54

Fick lov att sno den här från Sofias blogg. Undra hur många gånger man blivit tvingad att säga dubbeldaim för att roa utomsockens.

Av Nettan - 13 december 2007 08:31

När jag igår stökade runt hittade jag den "utredning" som jag fick av mina kära arbetskamrater när jag slutade mitt förra jobb. Fick mig ett gott skratt, blev rörd, främst kunde jag dock konstatera att jag var missförstådd.  Det finns vissa återkommande inslag som saknar substans;


- Att min lägenhet skulle ha sett ut som en ungkarlslya- Dom där kvadratmetrarna var topptrim. Minns inget av pizzakartonger eller julmustflaskor under sängen.


- Att min dagliga kost bestod av;

 Gröt, kexchoklad, lunch (ibland Nutrilett), choklad och mot kvällningen karamellkungen. Kan omöjligtvis stämma.


- Att jag spenderade alla mina pengar på kläder, rödvin, godis och konserter. Egentligen sparade jag alla mina pengar för att åka på en fredsresa till Kina.


- Att jag på något vis skulle vara förvirrad.  Att fel klient råkade slinka in då och då bör väl knappast räknas.


Största lögnen måste dock vara det här med Mums-Mumsen. 32 stycken kan väl ingen stackare äta på en kväll.


Trots alla lögner var det bästa arbetsplatsen någonsin!

Av Nettan - 13 december 2007 07:48

Trots ofantlig trötthet steg jag upp med T. Tittade på luciamorgon från zorngården, mysigt. Konstaterade att det kanske var vackraste luciamorgonen någonsin, jag är självklart helt opartisk. Zorngården är fantastiskt fin och jösses så mycket snö det var hemma. Fick en hemlängtansattack som snabbt stillade sig när dom berättade att det hade varit upp till 25 grader kallt under natten. I sann Moraanda var det även lite folkdräkt, näverlur och fiol. Hur kan man inte älska det?


Lucian hade dessutom page. Kändes modernt. På vår tid var det i alla fall helt uteslutet med kort hår, mörkt hår kunde i undantagsfall gå bra. Jag är mest bitter över att jag aldrig fick vara lucia. Fast T berättade för mig att jag några mellanår som inte var så goda (jag var helt ovetande om detta). Dom där åren måste ha infunnit sig mitt under bästa bli vald till luciaperioden. Hm, det kan väl inte vara så att han tänker på åren när jag hade spretlugg och tandställning...



Av Nettan - 12 december 2007 13:17

När jag provade klänningar här om dagen gjorde den jag den förtjusade upptäckten att jag behövde gå upp ett kilo eller två. På några dagar har jag nu ätit ett helt paket med knäckebröd, all Bregott och nästan all Noblesse. Nu dricker jag kaffe och äter pepparkakor. Vad kan man säga, det är så mycket trevligare att jobba sig uppåt än nedåt.  

Av Nettan - 12 december 2007 11:36

Även om denna tiden är förbi så kunde jag inte låta bli att göra testet som Marre hade på sin blogg.


1.) Gå in på http://www.raggningsreplik.se/

2.) Klicka på "slumpa raggningsreplik" 5 ggr.

3.) Kopiera bilden och den här texten.

4.) Raggningsrepliken som dyker upp är den du kommer vinna din framtida fru/man på.


Min vinnande replik;


Får man bjuda på en korv? Jag menar vad kan gå fel med den?

Av Nettan - 12 december 2007 09:05

Jag är totalt omotiverad och vill verkligen inte skriva den här tentan. Jag vill ha jullov, nu! På två dagar har jag tagit mig igenom en halv bok. Jag vill åka hem och hänga med Soff och Jens. Jag vill åka hem och kollekta in min Charlottados. Jag vill äta julmat, dricka glögg och handla julklappar. Jag vill hänga på msn och blogga. Jag vill göra allt förutom att plugga.

Av Nettan - 12 december 2007 08:17

Tack söta Marianne för inlägget på din blogg. Jag är flitig på att läsa era bloggar också. Lite poetiskt att var någons morgonrutin, nästan lika fint som att vara någons hona.

Ovido - Quiz & Flashcards