Alla inlägg den 9 januari 2008

Av Nettan - 9 januari 2008 21:50

Jag gick förbi en spegel, jag kom att tänka på Robert Wells. Det känns sådär. 

Av Nettan - 9 januari 2008 14:59

Expressen skriver att det upptäckts att apor köper sex av varandra. Jag vet inte om man behöver dra det så långt som till sexhandel, låter det inte mest som ett vanligt förhållande?


"För att makakeaporna ska få till det med några honor krävs en hel del förarbete. Av allt att döma putsar hannarna pälsen på honorna i förhoppning om att de senare ska para sig. Forskarna fann att den sexuella aktiviteten ökade markant i flocken när hannarna ägnat mycket tid åt att pyssla om honorna. I genomsnitt parade sig honorna drygt dubbelt så ofta när de blivit väl putsade."


Notera honan på bilden som ser ut att noggrant överväga om det är värt att ställa upp i utbyte mot den där ynka frukten.  

Av Nettan - 9 januari 2008 08:57

Det finns saker i livet som bara händer utan att man kan förklara varför. En sådan sak är att jag läser Natacha Peyres blogg. Jag kan helt enkelt inte sluta frossa, främst roar jag mig med att läsa alla kommentarer från unga tjejer som också drömmer om att få visa tuttsen. Natacha skriver ett inlägg om Victoria Beckham och avundsjukan kring hennes vackra yttre. Responsen kommer från Sveriges framtid;


"Jag håler med dig om att hon var aundsjuk(såg inte prorammet) men de flesta här har rätt omm att hon är snygg pga att hon har pengar.. Jag skulle vara minst lika snygg men troligtvis snyggare=)) Nu samlar jag pengar för läppförstoring + nya tänder för att ha perfekta tänder ist. för mina "kanintänder" jag har idag:P Då kommer jag att bli hur snygg som hels XD"


Vad hände med tandställning och svensklektioner?



Ovido - Quiz & Flashcards