Alla inlägg under januari 2008

Av Nettan - 18 januari 2008 08:37

I ett par dagar har jag nu jobbat på min tenta. Igår upptäckte jag att allt jag skrivit var fel. Jag måste säga att det kändes lite småtrist och en viss stress har nu infunnit sig. Samtidigt är jag nöjd med upptäckten eftersom det hade varit ett solklart IG om jag lämnat in. Och som ni vet, jag pysslar inte IG:n. Klockan fyra i natt går bussen till Kartalkaya, vi ska upp och åka skidor (utför givetvis). Tills dess ska min tenta vara inskickad. Fixar jag det är jag mycket redo för ett tidigt firande av min födelsedag. Sol (optimist), skidor och all inclusive. Det blir inte mycket bättre än så.

Av Nettan - 17 januari 2008 15:15

Det är ju omöjligt att låta bli när dom väl är inscannade. Riktiga juveler det här, våra klassfoton från 4:e och 6:e klass.


På fotot från fjärde klass hittar ni mig på mittenraden, andra från vänster. Dagen till ära kör jag en sofistikerad sekreterarlook, ytterst välknäppt vitskjorta. Detta i kombination med en förförisk hockeyfrilla.

SO` hittar ni också på mittenraden, längst ut till höger. Hon kör det klassiska marina temat kombinerat med en vågad stubb.  


På fotot från sjätte klass hittar ni mig på mittenraden, andra från höger. Här har jag gett mig på en lite mer vågad stil och kombinerar denna med en klassisk gamnacke.

SO` hittar ni på främre raden, tredje från vänster. Hon har nu intagit en lite mer feminin stil och kör blommig tillsammans med den odödliga pottfrisyren.


Notera gärna att jag var bland de längsta. En sådan bild lär ni aldrig igen.


Av Nettan - 17 januari 2008 09:32

Som komplement till Rättssociologin har jag nu läst Charlottas julklapp, kaxiga tjejers guide till att få vad de vill ha. I början av boken fick man testa sin kaxighet, jag var en nada-kaxig tjej. Sammantaget med att min egentliga ålder enligt vuxentestet var 38.8 år känner jag oro. Jag förbannar ICA-kort och På spåret, måste göra nått wild and crazy.  


Jag måste säga att fanns en del märkliga inslag i den där boken. Exempelvis tvivlar jag på hur stor användning jag kommer få för; sju tips för hur man bäst kommer på kontoret.


Dom tipsar också om fantastiska ställen att träffa män på. Ett tips var; när du gör samhällstjänst och plockar upp skräp längs vägen. Lite nytänkande men jag känner ändå en viss skepsis. Jag menar alla har vi väl deltagit vid skräpplockardagar under skoltiden. Någon som träffade något kex där i diket?





Av Nettan - 16 januari 2008 16:31

Jag tycker att man börjar veta obehagligt mycket om Uffe Larsson. Nu har han klippt sig, gjort en spray-tan och köpt nya kläder. Han har gått ner 55 kg, haft alkoholproblem och stora skulder. Han har sin kremerade hund hemma. Snart vet jag lika mycket om honom som om mina vänner. Så ser ni Uffe på Wasastugan framöver så vet ni att han är med mig. 

Av Nettan - 16 januari 2008 09:31

Läste ett reportage där dom hade gjorde en skål av en LP-skiva. Började funderade på att själv tillverka en. Dock skulle detta innebära att en skiva från min gigantiska vinylsamling måste offras. En samling som består av New Kids on the Block, The Pinks och Ronja Rövardotter. Säger ju sig själv att det är otänkbart att göra sig av med någon av dessa kulturskatter.  

Av Nettan - 15 januari 2008 09:09

Jag har blivit utmanad av; http://trollpackan.bloggagratis.se/


Här är reglerna:

Länka till den som utmanat dig.

Berätta 7 sanningar om dig själv.

Berätta 7 lögner om dig själv

Utmana 4 personer i slutet av ditt inlägg.

Lämna ett meddelande till dom fyra du utmanar.


7 sanningar om mig själv:

  • När jag skulle plugga vidare ville jag helst läsa till idrottslärare. Dock fick jag avskriva detta eftersom jag inte kunde tänka mig att flytta söder om Gävle.
  • Är höjdrädd.  
  • Älskar att fiska och kämpar varje år för att vinna Ryssamästerskapen.  
  • Jag tycker att få saker går upp mot bra musik.
  • Har allt annat än gröna fingrar.  
  • Jag tycker hantverkare är det hetaste yrke en man kan ha.
  • Jag sover alltid med duntäcke, sommar som vinter.

7 lögner om mig själv:

  • När jag kommer på besök kan du duka med finporslinet, jag är inte alls klumpig.
  • Vill du hitta rätt på direkten, lyssna på mig. Mitt lokalsinne är slipat.
  • Jag älskar Markoolios musik.
  • Vill du spela sällskapsspel fråga inte mig, det är det värsta jag vet.
  • Jag älskar när folk håller hastighetsgränserna. Är det 70 så kör då för guds skull inte fortare.
  • Jag hatar att ha rätt.  
  • Jag älska kanter. Helst på knäckebröd eftersom bränt smakar gott.

Jag utmanar, http://soffansso.bloggagratis.se/, http://charlottamalmberg.blogspot.com/, http://birdie.bloggagratis.se/, http://nyaaventyr.blogspot.com/


Lycka till!

Av Nettan - 14 januari 2008 18:41

Coop skakar av sig pensionärsstämpeln och byter ut bridgeblandningen mot en mer modern version. Jag uppskattar verkligen att dom tar sig an technoproblemet.

Ovido - Quiz & Flashcards