Alla inlägg under januari 2008

Av Nettan - 13 januari 2008 23:34

Jag är definitivt en periodare, går ut hårt och tröttnar lätt. Under hösten har mina stora beroenden bestått av plommon, klänningar, ballerinakakor och klementiner. Plus en viss besatthet gällande Toast Skagen. När det kommer till godis har jag lätt bulimiska tendenser, minus kräkdelen alltså. Därför är jag gruvligt trött på After Eight just nu, så arbetsamt stora askar. Nya beroenden;


- Kellog´s Special K Red Berries


- Röda naglar


- Wraps


- Äppeljuice


- T-shirts



Av Nettan - 13 januari 2008 15:30

Helgen har bjudit på riktigt fint väder, nyss suttit ute och skaffat mig några nya fräknar. Igår var vi några stycken som var ut och åt på Vouge och sen vidare till Neu Pera. Riktigt trevligt även om NP var mer än fullpackat. Dessutom vill jag som vanligt gnälla lite på musiken. Techno måste verkligen vara djävulens påfund. Bara människor som nallat på konstiga svampar kan tycka att det är bra.


Nu borde jag egentligen gymma men mitt realistiska jag säger soffan.  



Av Nettan - 10 januari 2008 14:16

SO´ har läst på om Tjejvasan och gett sina funderingar gällande, fusk, efterfest, utrustning och medverkar. Här kommer mina;


Fusk- Vad menas med fusk? Hur får man reda på hur man bäst fuskar? Jag vill hemskt gärna fuska och har inga moraliska betänkligheter gällande detta.


Efterfest- Dom menar att människor orkar festa efter loppet. Thank you lord! Äntligen nått positivt med hela det här påhittet.


Utrustning- Hur känner du inför skoter?


Medverkan- Som att man inte skulle vara riktig dalkulla utan att ha åkt det där loppet, trams. Sjukdomar kan komma så hastigt, så väldigt hastigt.

Av Nettan - 10 januari 2008 14:05

Jag är som dom flesta redan förstått inte särskilt förtjust i barn. Tanken slog mig nu att det kanske beror på att jag var ond som barn. Ingen av mina kompisar från den tiden har heller barn, dom var också onda.


Den första mordplanen smidde vi i mycket ung ålder, grannen Lisa skulle förgiftas. Dagens kids får ju massa märklig inspiration från Internet, eftersom vi bara fick spela Donkey Kong och möjligtvis tjuvtitta på V trodde vi sådeles också att saft spetsad med olika kryddor skulle ta livet av någon. Känns ändå bra så här i efterhand.


Mitt sjukaste minne är ändå när vi kom på att älgspillning är väldigt likt negerbollar. Vi hämtade ett gäng kluttar i skogen, omformaterade dessa och rullade på pärlsocker. Delikatessen erbjöd vi sedan den kompis som för tillfället var utfryst (vi alternerade på den posten). Sådana ondskefulla gener bör inte föras vidare. 

Av Nettan - 10 januari 2008 13:01

Älskar fortfarande den här låten. Nytt album släpper dom i maj. 

Av Nettan - 9 januari 2008 21:50

Jag gick förbi en spegel, jag kom att tänka på Robert Wells. Det känns sådär. 

Av Nettan - 9 januari 2008 14:59

Expressen skriver att det upptäckts att apor köper sex av varandra. Jag vet inte om man behöver dra det så långt som till sexhandel, låter det inte mest som ett vanligt förhållande?


"För att makakeaporna ska få till det med några honor krävs en hel del förarbete. Av allt att döma putsar hannarna pälsen på honorna i förhoppning om att de senare ska para sig. Forskarna fann att den sexuella aktiviteten ökade markant i flocken när hannarna ägnat mycket tid åt att pyssla om honorna. I genomsnitt parade sig honorna drygt dubbelt så ofta när de blivit väl putsade."


Notera honan på bilden som ser ut att noggrant överväga om det är värt att ställa upp i utbyte mot den där ynka frukten.  

Av Nettan - 9 januari 2008 08:57

Det finns saker i livet som bara händer utan att man kan förklara varför. En sådan sak är att jag läser Natacha Peyres blogg. Jag kan helt enkelt inte sluta frossa, främst roar jag mig med att läsa alla kommentarer från unga tjejer som också drömmer om att få visa tuttsen. Natacha skriver ett inlägg om Victoria Beckham och avundsjukan kring hennes vackra yttre. Responsen kommer från Sveriges framtid;


"Jag håler med dig om att hon var aundsjuk(såg inte prorammet) men de flesta här har rätt omm att hon är snygg pga att hon har pengar.. Jag skulle vara minst lika snygg men troligtvis snyggare=)) Nu samlar jag pengar för läppförstoring + nya tänder för att ha perfekta tänder ist. för mina "kanintänder" jag har idag:P Då kommer jag att bli hur snygg som hels XD"


Vad hände med tandställning och svensklektioner?



Ovido - Quiz & Flashcards