Alla inlägg under januari 2008

Av Nettan - 4 januari 2008 12:35

Bra orginallåt, bra tolkning, skön artistkombination.

Av Nettan - 4 januari 2008 11:02

Det snöar i Istanbul. Inte tillräckligt för att ha möjlighet att träna till Tjejvasan. Synd, verkligen. Soff fick sex gångers träning med en PT i julklapp. Jag förväntar mig storverk från henne. Dessutom förväntar jag mig att hon ska dra och jag glida bakom. Själv har jag inte pratat med min tränare sen han frågade mig om jag någonsin tränat förut.


Dessutom är jag fortfarande förkyld. Undra om det kan hålla i sig hela februari? Samma fråga dyker upp varje gång jag är förkyld, var kommer egentligen allt snor ifrån? Helt plötsligt är det som att ens huvud bara består av denna bakteriefyllda massa, märkligt.


Antar att det saknas många turkar på jobbet idag. Någon form av nederbörd och skubbningen är ett faktum. Stockholmare kan ses som snövana norrlänningar i jämförelse.


När jag tittar på bilden och vyn från terrassen är det idag inte vackert. Mycket öststat, marginell skönhet. Som att man när som kan förväntar sig en liten flygbomb.


Jag befinner mig i min kokong. Läser Tänker och sagt av Göran Persson. Läser, myser och skrockar glatt för mig själv. Jag blev utbuad av familjen när jag fick den i julklapp. Det är inte lätt att vara sosse idag.  

Av Nettan - 3 januari 2008 23:13

Som alla andra har jag vänt på dygnet. Under hela dagen har jag befunnit mig i någon slags kokong utan förmåga att tänka klart, men nu när det börjar närma sig natt då är jag pigg som aldrig förr.


När jag lämnade massa plugg till efter jul kändes det som en utmärkt idé, just nu känns plugg ungefär lika lockande som att rösta blått. Har en tenta jag måste göra under morgondagen, ett 10 sidors arbete som ska vara inne den sjunde samt en tenta till den 15:e. Men jag var hög på julendorfiner innan och kunde inte koncentrera mig.


Annars är jag mest beroende av Grey´s Anatomy. Idag lyckades dom få oromantiska mig att lipa till ett avsnitt. Jag erkänner att jag sedan kollade in någon slags fansida där episoden fanns med som favoritcitat. Jag funderade på att blogga upp det. Kom på mig själv med hur patetiskt det vore. Just nu är jag en tönt, en romantisk tönt. Skönt att det snabbt brukar gå över. Gillar mitt cyniska jag bättre. 




Av Nettan - 2 januari 2008 23:45

Åter hemma i Istanbul. Har haft en riktigt trevlig vistelse i Sverige. Jag drar dock  av några trevlighetspoäng för sjukdom. Magsjuka är trist för sig, dunderförkylning är trist för sig, kombinationen blir ungefär lika rolig som Özz Nüjen. Efter flygningen kan jag även addera till nedsatt hörsel med 50 %.


Nyår var precis som vanligt mycket lyckat. Vi konstaterade att det var åttonde året vi firade med Julia och Gürsu, dom andra har varit med i sex år. Tiden tickar. Som grädde på moset hade våra kära värdar rotat fram bildbevis från alla år. Tack och lov att utvecklingen gått framåt. Nåväl, tack så mycket för att ni arrangerar allt varje år, det är mycket uppskattat!



Ovido - Quiz & Flashcards