Alla inlägg under oktober 2007

Av Nettan - 14 oktober 2007 20:41

Hur kan man spendera flera timmar på Europas största köpcentrum och bara komma hem med en mössa?

Av Nettan - 14 oktober 2007 09:33

Det här med att vinna en träff med sin "favoritkändis" det är ungefär det pinsammaste jag kan tänka mig. Det skulle krävas mycket pengar för att jag skulle genomlida något sådant. Kan se konversationen framför mig;

- Så hej, tycker du är grym, gillar verkligen din musik
- Kul, tack
- Vad skulle du jobba med om du inte höll på med musik?
- Äh, jag vet inte, musik är ju det jag alltid pysslat med
- Ja det är klart, du är ju jättebra
- Tack
- Så jaha, något annat som du tycker är kul?
- Inte direkt, det bli ju mest det här med att spela och så
- Ja, ok
- Någon sport kanske?
- Nej inte direkt, du vet det blir mest det här med att spela och så
- Ok, ja du är ju väldigt duktig
- Tack

Efter ett tag skulle det spåra ur och jag skulle gå på typiska Nettanfrågor

- Röstar du blått?
- Är du drogliberal?
- Tycker du också att Göran borde komma tillbaka?
- Vad tycker du om kungen?
- Vad tycker du om Sveriges integrationspolitik?

Av Nettan - 13 oktober 2007 21:40

Ni är så himla snygga tjejer! Önskar jag med pimplade vin, skvallrade och gjorde min stämma hörd till Backstreet Boys. Längtar efter er, ha världens bästa kväll!

Av Nettan - 13 oktober 2007 19:36

Det är lördagskväll, jag sitter och sliter med min tenta som ska lämnas in i morgon. Jag fattar nada, jag är lost och har ångest. I morgon kommer jag garanterat att ha magkatarr. Det var verkligen ett bra tag sedan jag slet så hårt med ett ämne, vem kom på att jag skulle läsa den här kursen? Jag ser redan lärarnas respons framför mig; men Agneta varför har du hittat på saker helt själv, det var ju inte alls så vi menade. Jag ser hur dom sitter där, läser mina svar högt, fnittrar och gottar sig. Fy, att vara ute och segla på så här djupa vatten passar inte alls mitt kontrollbehov.

Av Nettan - 12 oktober 2007 14:30

"Nettan, nettan, nettan... herregud vad du har förgyllt min kväll. Läst i din blogg och jag kunde verkligen inte sluta förrän jag läst sista inlägget. Herregud vilken humor du har, du måste ge ut en bok eller nåt med dina samlade."

Jag gillar det här. Det finns väldigt intelligenta människor där ute som uppskattar den konstform jag utövar här på bloggen. Främst uppskattar jag tanken på att jag borde ge ut en bok med mina samlande verk. Verkligen en bra tanke. Jag och Schulman kommer att sitta där på boksigneringarna och tala om livet som uppskattade bloggare, tala om hur det kostar på att ständigt stå i rampljuset. Sen kanske jag och baren Meral får åka på någon finlandsfärja, kanske som konferencierer för årets man. Kanske kommer jag att få vara med i nått lekprogram på TV (hoppas på Doobidoo). Det bästa vore ändå om det blev barturné. Tänk när jag kommer in som gästbartender på Wasastugan, det ni! Vadå, hur tänkte ni nu? Hybris, jag?

Vink, vink till min nya läsare!

Av Nettan - 12 oktober 2007 08:37

Det här min fina vän Charlottas insamling till cancerfonden. Den går fantastisk bra men vi vill så klart att den ska gå ännu bättre och att målet på 30 000 ska uppnås. Alla som träffat Charlotta vet att hon är en fantastisk människa och vän. Hon och hennes familj kämpar hårt men deras kärlek till varandra gör mig varm om hjärtat. Så jag hoppas att alla ger ett litet bidrag, till Charlottas eller någon annans insamling. I mina ögon är dom alla hjältar. Själv känner jag för att ge ett bidrag till.

http://kampanjer.cancerfonden.se/templates/FullPage.aspx?id=2782&InvolvementID=780

Av Nettan - 11 oktober 2007 21:05

Så till en av mina hjärtefrågor, att alla skall ta ställning gällande organdonation. Att registrera sig i donationsregistret tar bara några minuter. Det viktiga är att ta ställning, oavsett beslut. Låt inte ansvaret ligga på någon annan.

Av Nettan - 11 oktober 2007 15:19

Letade efter en bild över Istanbul till SWEAS hemsida och kom till en sida där en man gjort en fin reseskildring över Istanbul. Kunde inte låta bli att lägga ut den här sköna bilden med tillhörande bildtext;


"En ambulerande kopiator! Inte dumt! När såg du sist en gubbe med kopiatorlåda på stan i Stockholm?..."

Ovido - Quiz & Flashcards